13-15/8/2018                                    ΣΤΑ ΑΚΡΟΓΙΑΛΙΑ ΤΟΥ ΝΟΤΙΟΥ ΠΗΛΙΟΥ                         3 ΗΜΕΡΕΣ
ΑΜΑΛΙΑΠΟΛΗ – ΒΟΛΟΣ – ΚΑΛΑ ΝΕΡΑ – ΜΗΛΙΝΑ – ΑΡΓΑΛΑΣΤΗ – ΤΡΙΚΕΡΙ
13/8/2018 ΔΕΥΤΕΡΑ: Αναχώρηση στις 07:30 για ΛΑΜΙΑ Ε.Ο. στάση, ΑΜΑΛΙΑΠΟΛΗ παραμονή για μπάνιο και γεύμα στα κρυστάλλινα νερά της περιοχής και από εκεί επίσκεψη στη ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ για να απολαύσουμε τον καφέ μας και την υπέροχη θέα από το «μπαλκόνι του Παγασητικού» και εν συνεχεία για μια σύντομη στάση στη γραφική ΠΟΡΤΑΡΙΑ γνωστή για τα πεντανόστιμα γλυκά κουταλιού, ενώ από εκεί θα κατηφορίσουμε στην όμορφη πόλη του ΒΟΛΟΥ. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα στην όμορφη παραλία της πόλης. Διανυκτέρευση.
14/8/2018 ΤΡΙΤΗ   : Μετά το πρωινό θα ακολουθήσουμε μια ωραία διαδρομή για το Νότιο Πήλιο περνώντας από την όμορφη ΑΦΗΣΣΟ θα σταματήσουμε στο καταπράσινο κεφαλοχώρι της ΑΡΓΑΛΑΣΤΗΣ με το χαρακτηριστικό καμπαναριό των ΑΓ. ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ και από εκεί για ΧΟΡΤΟ. Κατόπιν για ΤΡΙΚΕΡΙ και την ωραία παραλία του, την ΑΓ. ΚΥΡΙΑΚΗ με τα πεντακάθαρα νερά και την όμορφη θέα στο νησάκι ΠΑΛΙΟ ΤΡΙΚΕΡΙ θα έχουμε παραμονή για μπάνιο και γεύμα. Το απόγευμα αναχώρηση για ΜΗΛΙΝΑ στάση και από εκεί επιστροφή στο ΒΟΛΟ. Διανυκτέρευση.
15/8/2018 ΤΕΤΑΡΤΗ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! Μετά το πρωινό θα ξεκινήσουμε με κατεύθυνση το Ανατολικό Πήλιο κάνοντας μια πρώτη στάση στη γραφική ΤΣΑΓΚΑΡΑΔΑ με τον χαρακτηριστικό χιλιόχρονο πλάτανο να προσφέρει τη δροσιά του και από εκεί για τον καταπράσινο ΚΙΣΣΟ με την ιστορική εκκλησία της ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑΣ. Στη συνέχεια για την πανέμορφη παραλία ΚΑΛΑ ΝΕΡΑ όπου θα έχουμε παραμονή για μπάνιο και γεύμα. Κατόπιν παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής με ενδιάμεση στάση.
Τιμή συμμετοχής: 110 ευρώ
Περιλαμβάνονται: μετάβαση και επιστροφή με το πούλμαν, 2 διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο, 2 πρωινά.