14-16/8/2018                                ΟΛΥΜΠΙΑ – ΑΙΓΙΟ – ΠΑΤΡΑ - ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ                             3 ΗΜΕΡΕΣ
14/8/2018 ΤΡΙΤΗ: Αναχώρηση στις 07:30 για τον ΙΣΘΜΟ στάση. Εν συνεχεία για ΑΙΓΙΟ – ΣΕΛΙΑΝΙΤΙΚΑ και φθάνουμε στην παραλία της ΑΚΟΛΗΣ παραμονή, μπάνιο, γεύμα. Κατόπιν για ΠΑΤΡΑ επίσκεψη στον ΑΓΙΟ ΑΝΔΡΕΑ και καταλήγουμε στην ΟΛΥΜΠΙΑ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
15/8/2018 ΤΕΤΑΡΤΗ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για την ΚΥΛΛΗΝΗ, επιβιβαζόμαστε στο φέρυ για τον ΠΟΡΟ της ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ. Σήμερα η ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ γιορτάζει. Πρώτη μας επίσκεψη θα είναι για προσκύνημα στην ΠΑΝΑΓΙΑ την ΦΙΔΟΥΣΑ. Συνεχίζουμε για το ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ περιήγηση, παραμονή. Κατόπιν αναχωρούμε για το Μοναστήρι του ΑΓΙΟΥ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ, όπου γιορτάζει, προσκύνημα. Το βραδάκι επιβιβαζόμαστε στο φέρυ από τον γραφικό ΠΟΡΟ για την ΚΥΛΛΗΝΗ. Επιστροφή το βράδυ στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.
16/8/2018 ΠΕΜΠΤΗ: Μετά το πρωινό μας θα επισκεφθούμε το Μουσείο και τον αρχαιολογικό χώρο της ΟΛΥΜΠΙΑΣ. Εν συνεχεία για παραλία ΚΟΥΡΟΥΤΑΣ, παραμονή, μπάνιο, γεύμα. Το βράδυ επιστρέφουμε στην ΑΘΗΝΑ με ενδιάμεση στάση για καφέ.
Τιμή συμμετοχής:       ευρώ
Περιλαμβάνει: Μεταφορά και επιστροφή με το πούλμαν, διαμονή σε δίκλινα/τρίκλινα δωμάτια με πρωινό και τα εισιτήρια του φεριμποτ ΚΥΛΛΗΝΗ – ΠΟΡΟΣ - ΚΥΛΛΗΝΗ