26-28/10/2018                  ΚΟΖΑΝΗ - ΚΑΣΤΟΡΙΑ – ΣΙΑΤΙΣΤΑ – ΣΑΡΑΝΤΑΠΟΡΟ                     3 ΗΜΕΡΕΣ
  ΜΟΝΗ ΟΛΥΜΠΙΩΤΙΣΣΑΣ – ΕΛΑΣΣΟΝΑ
26/10/2018 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Αναχώρηση 7:30 π.μ. για ΛΑΜΙΑ στάση στην Εθνική Οδό και συνεχίζουμε για ΤΕΜΠΗ – ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ καθοδόν παραμονή για γεύμα, κατόπιν μέσω ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΥ άφιξη στην ΚΟΖΑΝΗ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.
27/10/2018 ΣΑΒΒΑΤΟ: Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για την γραφική ΣΙΑΤΙΣΤΑ, γνωστή από τα παλιά χρόνια για τις γούνες, τα παραδοσιακά κελάρια με το λιαστό κρασί και τα επιβλητικά αρχοντικά της, επίσκεψη, στάση. Κατόπιν συνεχίζουμε για την πανέμορφη πόλη της ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Οι επισκέψεις μας ξεκινάνε από το ΜΑΥΡΟΧΩΡΙ όπου θα δούμε το εντυπωσιακό «Μουσείο Κέρινων Ομοιωμάτων Λαογραφίας και Προϊστορίας», κατόπιν επίσκεψη στο «Σπήλαιο του Δράκου». Το Σπήλαιο του Δράκου πήρε το όνομά της από την είσοδο που έχει την μορφή στόματος δράκου, ενώ σύμφωνα με την παράδοση στο σπήλαιο υπήρχε ένα χρυσορυχείο που το φύλαγε ένας άγρυπνος δράκος. Στο σπήλαιο που είναι από τα εντυπωσιακότερα της χώρας μας έχουν βρεθεί οστά αρκούδας ηλικίας 10.000 ετών. Συνεχίζουμε για την «ΜΟΝΗ της ΠΑΝΑΓΙΑΣ της ΜΑΥΡΙΩΤΙΣΣΑΣ» επίσκεψη. Περίπατος στην όμορφη πόλη της ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ μέχρι το βραδάκι όπου επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας στην ΚΟΖΑΝΗ. Διανυκτέρευση.
28/10/2018 ΚΥΡΙΑΚΗ: Μετά το πρωινό μας αναχώρηση για το ονειρικό χωριό ΝΕΡΑΪΔΑ «πάνω» στο θεσπέσιο σκηνικό της τεχνητής λίμνης του ΠΟΛΥΦΥΤΟΥ(ΑΛΙΑΚΜΩΝΑ) και φόντο τα ΠΙΕΡΙΑ ΟΡΗ. Αργότερα θα διασχίσουμε την εντυπωσιακή γέφυρα των ΣΕΡΒΙΩΝ και θα συνεχίσουμε για το ΣΑΡΑΝΤΑΠΟΡΟ, στάση στο μνημείο (λόγω εθνικής εορτής) και από εκεί μέσω ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ άφιξη στην ΜΟΝΗ ΟΛΥΜΠΙΩΤΙΣΣΑΣ επίσκεψη και συνεχίζουμε για ΤΥΡΝΑΒΟ, ΛΑΡΙΣΑ (γεύμα στην Εθνική Οδό). Το βράδυ επιστροφή στην ΑΘΗΝΑ με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ.
Τιμή συμμετοχής: 115 ευρώ
Περιλαμβάνονται: Μετάβαση και επιστροφή με το πούλμαν, 2 διανυκτερεύσεις σε δίκλινα δωμάτια με πρωινό