26-28/10/2018                   ΓΙΑΝΝΕΝΑ–ΜΕΤΣΟΒΟ–ΠΗΓΕΣ ΑΩΟΥ-ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ                   3 ΗΜΕΡΕΣ
26/10/2018 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Αναχώρηση 7:30 π.μ. για ΛΑΜΙΑ στάση στην Εθνική Οδό και συνεχίζουμε για ΤΡΙΚΑΛΑ – ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ στάση για γεύμα. Επίσκεψη στο ΜΟΥΣΕΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ και ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ της ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ. Συνεχίζουμε μέσω ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΥ για το γραφικό ΜΕΤΣΟΒΟ άφιξη στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.
27/10/2018 ΣΑΒΒΑΤΟ: Μετά το πρωινό αναχωρούμε για το ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΖΑΓΟΡΙ. Ακολουθώντας την ακτογραμμή της λίμνης των πηγών του ΑΩΟΥ φθάνουμε στην μαγευτική τοποθεσία της ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ ΒΟΥΤΣΑΣ, επίσκεψη. Επιστρέφουμε το μεσημέρι στο ΜΕΤΣΟΒΟ για να γνωρίσουμε την πόλη και να επισκεφθούμε την ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ και το ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΒΕΡΩΦ – ΤΟΣΙΤΣΑ και καιρού επιτρέποντος τον ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ καθώς επίσης τον ΙΕΡΟ ΝΑΟ της ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ με το θαυμάσιο ξυλόγλυπτο τέμπλο.
28/10/2018 ΚΥΡΙΑΚΗ: Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για τα ΓΙΑΝΝΕΝΑ. Επίσκεψη και περιήγηση στην όμορφη πόλη, στο γραφικό νησάκι και το ΣΠΗΛΑΙΟ του ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ. Το μεσημέρι αναχώρηση για την επιστροφή μας με πρώτη στάση στο ΧΑΝΙ του ΤΕΡΟΒΟΥ όπου θα έχουμε το γεύμα μας. Κατόπιν μέσω ΑΡΤΑΣ – ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ – ΡΙΟΥ – ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ και στάσεις καθοδόν για καφέ άφιξη το βράδυ στην ΑΘΗΝΑ.
Τιμή συμμετοχής:       ευρώ
Περιλαμβάνονται: Μετάβαση και επιστροφή με το πούλμαν, 2 διανυκτερεύσεις σε δίκλινα / τρίκλινα δωμάτια και 2 πρωινά.