24-26/12/2018                                            ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ                                           3 ΗΜΕΡΕΣ
ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟ - ΚΟΡΥΣΧΑΔΕΣ - ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ 
ΜΙΚΡΟ & ΜΕΓΑΛΟ ΧΩΡΙΟ - Μ. ΠΡΟΥΣΟΥ
24/12/2018 ΔΕΥΤΕΡΑ: Αναχώρηση για το κοσμοπολίτικο Καρπενήσι. Μέσω μιας υπέροχης διαδρομής φτάνουμε στο ιστορικό Κεφαλόβρυσο, όπου θα έχουμε χρόνο για γεύμα. Συνεχίζουμε για τον παραδοσιακό οικισμό των Κορυσχάδων, με το Μουσείο Εθνικής Αντίστασης. Άφιξη στο Καρπενήσι και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο Lecadin Hotel ή Elvetia. Δείπνο. Ρεβεγιόν.
25/12/2018 ΤΡΙΤΗ: ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Πρωινό και αναχώρηση για το ιστορικό μοναστήρι της Παναγίας Προυσιώτισσας. Ελεύθερος χρόνος για προσκύνημα και περιήγηση στους χώρους της μονής. Συνεχίζουμε για το Μικρό Χωριό, χτισμένο μέσα σε πυκνό ελατοδάσος απέναντι από το Μεγάλο Χωριό. Μετάβαση στο Μεγάλο Χωριό, στους πρόποδες του Όρους Χελιδόνα. Χαρακτηριστικό του χωριού είναι τα καλοδιατηρημένα αρχοντικά και τα γραφικά σπίτια. Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε το εξαιρετικό γαλακτομπούρεκο του κυρίου Αλέκου! Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.
26/12/2018 ΤΕΤΑΡΤΗ: Πρωινό και αναχώρηση για τη Μονή Αγάθωνος, μια «κιβωτό» της φύσης χτισμένη στις πλαγιές της Οίτης, με σημαντική θρησκευτική και οικολογική δραστηριότητα. Προσκύνημα στο σκήνωμα του Αγίου και επίσκεψη στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας. Συνεχίζουμε για τη Λουτρόπολη Υπάτης, για καφέ και περίπατο στο υπέροχο πάρκο. Θα καταλήξουμε στο καταπράσινο χωριό του Γοργοποτάμου με την ιστορική γέφυρα και τα πολλά ταβερνάκια. Ελεύθερος χρόνος για γεύμα και πορεία επιστροφής στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.
Τιμή συμμετοχής: 145 ευρώ
Περιλαμβάνει: Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν, 2 διανυκτερεύσεις με πρωινό, το πλούσιο εορταστικό ρεβεγιόν με μουσική στις 24/12, αρχηγός/συνοδός.