9-11/3/2019                 ΓΥΡΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ – ΛΗΞΟΥΡΙΩΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ                   3 ΗΜΕΡΕΣ 
Καρναβάλι στο Ληξούρι …. «Καρναβοβουρλισμένοι»: Την Κυριακή της Αποκριάς το επτανησιακό ταπεραμέντο των Κεφαλλονιτών ευθύνεται για μια από τις τρελές αποκριάτικες γιορτές της Ελλάδας. Η μεγάλη καρναβο-ζουρλοπομπή μ’ άρματα, μασκαράτες, ζουρλούς, κουρλούς και τρομοκράτες θα ξεκινήσουν ορμητικά για να κορυφώσουν ούλες τσι στιγμές του γέλιου και τση χαράς. Και όποιος αντέξει. Στην πλατεία μετά από εφκιό το καρναβάλι και συφερτό θα παρελάσουν πάνω στο πάρκο, θα αμπαλαριστούν οι Κοντρίλιες και θα λάβει μέρος σκετς «αποχώρηση» των ζουρλο-καρναβομουρλισμένων . Θα ακολουθήσει φωταψία και λαμπαδοδρομία, νεκρώσιμη τελετή του βασιλιά του γέλιου, κάψιμο πυροτεχνημάτων και ανατίναξη του Πόρτου.
Κούλουμα στη Σκάλα: Την Καθαρή Δευτέρα στα Σκάλα γιορτάζουν παραδοσιακά τα κούλουμα με λαγάνες, ταραμοσαλάτα, φασολάδα και φυσικά με πολύ κέφι.

9/3/2019 ΣΑΒΒΑΤΟ: Αναχώρηση στις 06:30 για ΙΣΘΜΟ στάση, ΠΑΤΡΑ, ΚΥΛΛΗΝΗ και με το φέρρυμποτ μετάβαση στον ΠΟΡΟ της ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ. Άφιξη και παραμονή για γεύμα. Εν συνεχεία αναχώρηση για ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ, επίσκεψη στην ΠΑΝΑΓΙΑ με τα φιδάκια και συνεχίζουμε για το ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
10/3/19 ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΠΟΚΡΙΑΣ: Μετά το πρωινό αναχωρούμε για τον γύρο της ΛΑΣΣΗΣ (παραλιακός δρόμος) που οδηγεί από το ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ στην ΛΑΣΣΗ. Επίσκεψη στις περίφημες ΚΑΤΑΒΟΘΡΕΣ του ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ  που αποτελούν σπάνιο γεωλογικό φαινόμενο του Νησιού και συνεχίζουμε για το Μοναστήρι του ΑΓΙΟΥ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ, προσκύνημα στο Ιερό Λείψανο και από εκεί για το ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ, όπου θα επιβιβαστούμε στο φέρριμποτ και θα μεταβούμε στο ΛΗΞΟΥΡΙ, την όμορφη Χωριοπούλα του Λασκαράτου, για να  παρακολουθήσουμε το Ληξουριώτικο Καρναβάλι. Παράδοση και καλαμπούρια όπως μόνο οι τρελοκεφαλλονίτες ξέρουν, συνυπάρχουν άρματα, μαζορέτες χορευτικά και φιλαρμονικές;. Ο Ληξουριώτικος Καρνάβαλος σας καλεί να ντυθείτε και εσείς. Μετά το κάψιμο του Καρνάβαλου επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
11/3/2019 ΚΑΘΑΡΗ ΔΕΥΤΕΡΑ: Μετά το πρωινό μετάβαση στα ΚΟΥΡΚΟΥΜΕΛΑΤΑ σε ένα γραφικό χωριό του νησιού με θέα όλο τον κάμπο και τη θάλασσα, το οποίο μετά την ισοπέδωσή του από το σεισμό του 1953 ξαναχτίστηκε εξολοκλήρου από τον εφοπλιστή Βεργώτη. Γύρος της Λειβαθούς, συνεχίζουμε για την όμορφη παραθαλάσσια ΣΚΑΛΑ με την υπέροχη παραλία για ωραία Κούλουμα. Επιστροφή στο λιμάνι και παίρνοντας το φέρριμποτ φθάνουμε ΚΥΛΛΗΝΗ και από εκεί για ΑΘΗΝΑ με ενδιάμεσες στάσεις.
Τιμή συμμετοχής: 135 ευρώ.
Περιλαμβάνονται: Μετάβαση και επιστροφή με το πούλμαν, διανυκτερεύσεις σε δίκλινα ή τρίκλινα δωμάτια, πρωινά και τα εισιτήρια του φέρυμποτ.