13-14/4/2019                                                          ΒΟΛΟΣ – ΠΗΛΙΟ                                                      2 ΗΜΕΡΕΣ
13/4/2019 ΣΑΒΒΑΤΟ: Αναχώρηση 08:00, στάση στο ύψος της Λαμίας για καφέ και συνεχίζουμε  για το χωριό ΜΗΛΙΕΣ όπου θα επισκεφτούμε την εκκλησία των Ταξιαρχών και τη βιβλιοθήκη, συνεχίζουμε για ΒΥΖΙΤΣΑ όπου θα κάνουμε βόλτα και θα παραμείνουμε για το μεσημεριανό φαγητό. Στη συνέχεια θα καταλήξουμε στο Βόλο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το βράδυ μπορούμε να κάνουμε βόλτα στη πόλη και να πάμε για φαγητό στα παραδοσιακά τσιπουράδικα της πόλης.
14/4/2019 ΚΥΡΙΑΚΗ: Μετά το πρωινό αναχώρηση για να επισκεφθούμε το Εργοστάσιο Πλινθοκερομοποιίας Τσαλαπάτα που ιδρύθηκε το 1926. Η συνολική του έκταση ήταν 22.000 τ.μ. και η ισχύς του σε μηχανήματα έφθανε τους 300 ίππους. Ήταν σημαντική παραγωγική μονάδα, με πανελλαδική εμβέλεια.  Συνεχίζουμε για ΠΟΡΤΑΡΙΑ, ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ, στο μπαλκόνι του Πηλίου όπου θα παραμείνουμε για καφέ στην όμορφη πλατεία με τον αιωνόβιο πλάτανο για το μεσημεριανό μας φαγητό. Το απόγευμα αναχώρηση για Αθήνα με ενδιάμεση στάση.
 Τιμή συμμετοχής: 65 ευρώ
 Περιλαμβάνει: μεταφορά με το πούλμαν, διαμονή σε δίκλινα δωμάτια με πρωινό