ΠΑΣΧΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΠΡΑΣΙΝΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
4ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΓΥΡΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
26/4/2019 - 29/4/2019

Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26/4/2019: Αναχώρηση 07:00 για ΛΑΜΙΑ, στάση καθοδόν. Εν συνεχεία για ΣΤΥΛΙΔΑ-ΛΑΡΙΣΑ-ΤΕΜΠΗ-ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ, παραμονή, γεύμα καθοδόν επί της Εθνικής Οδού. Κατόπιν από ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ φθάνουμε στην χερσόνησο της ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το βράδυ παρακολούθηση του Επιταφίου. Δείπνο. Διανυκτέρευση.
Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ 27/4/2019: Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για ΙΕΡΙΣΣΟ και καταλήγουμε στην ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΗ, παραμονή, γεύμα. (Όσοι θέλουν μπορούν να κάνουν μια προαιρετική κρουαζιέρα στο ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ και να δουν μερικά μοναστήρια παραλιακά). Επιστροφή μέσω ΑΡΝΑΙΑΣ-ΤΑΞΙΑΡΧΗ, στάση και καταλήγουμε στο ξενοδοχείο. Το βράδυ παρακολούθηση της τελετής Αναστάσεως την εκκλησία του χωριού. Δείπνο. Διανυκτέρευση.
ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ 28/4/2019:  ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ !!!!  ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!
Μεζεδάκια και γλέντι στον κήπο κατά τη διάρκεια του ψησίματος του οβελία. Πασχαλινό γεύμα με παραδοσιακούς  χορούς και τραγούδια. Το απόγευμα περιήγηση στη Χερσόνησο της ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ (ΠΕΥΚΟΧΩΡΙ, ΠΟΣΕΙΔΙ, ΣΑΝΗ, ΠΟΤΙΔΑΙΑ). Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.
ΔΕΥΤΕΡΑ του ΠΑΣΧΑ 29/4/2019: Μετά το πρωινό μας, αναχώρηση για να επισκεφτούμε την Ιερά Μονή Σουρωτής – ΑΓΙΟΥ ΠΑΪΣΙΟΥ. Ο ΓΕΡΩΝ ΠΑΙΣΙΟΣ ή ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ, κατά κόσμον Αρσένιος Εζνεπίδης, ήταν ΄Ελληνας μοναχός που έζησε κατά την διάρκεια του 20ου αιώνα. Γεννήθηκε στα Φάρασα της Καππαδοκίας, στην Μικρά Ασία, στις 25/7/1924. Κοιμήθηκε και στις 12/7/1994, και ενταφιάστηκε στο Ιερό Ησυχαστήριο του ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ του ΘΕΟΛΟΓΟΥ στην ΣΟΥΡΩΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. Έκτοτε κάθε χρόνο στις 11,12 Ιουλίου στην επέτειο κοιμήσεως του Γέροντος, τελείται αγρυπνία στο Ιερό Ησυχαστήριο, με συμμετοχή χιλιάδων πιστών. Σχετική παραμονή για προσκύνημα και αναχώρηση για επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις καθοδόν.
Τιμή συμμετοχής: 190 ευρώ
Περιλαμβάνονται: Μετάβαση και επιστροφή με το πούλμαν, 3 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο KRIOPIGI BEACH ή ALKYONIS, 3 πρωινά σε μπουφέ, το δείπνο της Μ. Παρασκευής , το Αναστάσιμο δείπνο και το Πασχαλινό γεύμα.