3ΜΕΡΗ ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΕΚΔΡΟΜΗ
ΔΙΟΝ-ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΣ-ΛΙΤΟΧΩΡΟ-ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΝΑΟΥΣΑ-ΠΑΛΑΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝΑΣ
27/4/2019 – 29/4/2019

Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ 27/4/2019: Αναχώρηση από Αθήνα 07:30 για ΚΑΜΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ και από τα ΤΕΜΠΗ φθάνουμε στο ΔΙΟΝ όπου θα επισκεφθούμε τον αρχαιολογικό χώρο. Αργά το απόγευμα φθάνουμε στο ξενοδοχείο μας, τακτοποίηση. Το βράδυ θα παρακολουθήσουμε την Αναστάσιμη λειτουργία και θα ακολουθήσει το Αναστάσιμο δείπνο. Διανυκτέρευση.
ΚΥΡΙΑΚΗ του ΠΑΣΧΑ 28/4/2019:     ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ !!!!    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!
Το πρωί στο χώρο της πισίνας θα έχουμε το σούβλισμα των αρνιών, συνοδευόμενο από μπουφέ με μεζεδάκια, κρασί και τσίπουρο. Το μεσημέρι θα έχουμε το παραδοσιακό πασχαλινό γεύμα και ακολουθεί χορός με ζωντανή μουσική. Το απόγευμα αναχώρηση για το Μοναστήρι του ΑΓΙΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ στον ΟΛΥΜΠΟ, παρακολούθηση της λειτουργίας «της ΑΓΑΠΗΣ» στο ΛΙΤΟΧΩΡΟ, στάση για καφέ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο το βράδυ. Διανυκτέρευση.
ΔΕΥΤΕΡΑ του ΠΑΣΧΑ 29/4/2019: Μετά το πρωινό αναχωρούμε για την ΝΑΟΥΣΑ (μια πόλη με πλούσια βλάστηση και πολλά νερά λόγω του ποταμού Αραπίτσα που τη διασχίζει). Στον ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ θα έχουμε παραμονή στην όμορφη τοποθεσία με τρεχούμενα νερά για τον καφέ μας. Συνεχίζουμε για τον ΠΑΛΑΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝΑ το παραδοσιακό χωριό με την υπέροχη θέα στον ΟΛΥΜΠΟ και στο ΑΙΓΑΙΟ και αναπαλαιωμένα πέτρινα σπίτια. Ελεύθερο γεύμα. Το βραδάκι επιστρέφουμε στην ΑΘΗΝΑ αφού κάνουμε ενδιάμεσες στάσεις για καφέ.
Τιμή συμμετοχής: 155 ευρώ 
Περιλαμβάνονται: Μετάβαση και επιστροφή με το πούλμαν, 2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο OLYMPUS THEA ή SAN PANTELEIMON, 2 πρωινά σε μπουφέ, το Αναστάσιμο δείπνο, το Πασχαλινό γεύμα.