ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΡΟΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΗΣ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ
ΣΠΑΡΤΗ-ΜΥΣΤΡΑ-ΓΥΘΕΙΟ-ΣΠΗΛΑΙΑ ΔΥΡΟΥ
ΑΡΕΟΠΟΛΗ-ΣΤΟΥΠΑ-ΚΑΡΔΑΜΥΛΗ-ΚΑΛΑΜΑΤΑ
27/4/19 – 29/4/2019

Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ 27/4/2019: Αναχώρηση 07:30 ΣΥΡΑΓΓΑ ΑΡΤΕΜΗΣΙΟΥ στάση. Εν συνεχεία για ΤΡΙΠΟΛΗ – ΣΠΑΡΤΗ και φτάνουμε στην ερειπωμένη καστροπολιτεία του Βυζαντίου ΜΥΣΤΡΑ, επίσκεψη. Εν συνεχεία για το προάστιο της ΣΠΑΡΤΗΣ τον ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗ παραμονή, γεύμα. Συνεχίζουμε για ΓΥΘΕΙΟ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το βράδυ παρακολούθηση της τελετής της Αναστάσεως. Δείπνο. Διανυκτέρευση.
ΚΥΡΙΑΚΗ του ΠΑΣΧΑ 28/4/2019 ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ !!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Μετά το πρωινό αναχώρηση για την θρυλική ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ, επίσκεψη στην παλιά πόλη με τα πλακόστρωτα σοκάκια, το επιβλητικό κάστρο της, τα πέτρινα αρχοντικά και τις Βυζαντινές Εκκλησίες, στάση. Επιστροφή το μεσημέρι στην περιοχή του ΓΥΘΕΙΟΥ για το Πασχαλινό εορταστικό μας γεύμα. Το απόγευμα ελεύθερο. Διανυκτέρευση.
ΔΕΥΤΕΡΑ του ΠΑΣΧΑ 29/4/2019: Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΑΡΕΟΠΟΛΗ στάση. Εν συνεχεία για τα περίφημα ΣΠΗΛΑΙΑ ΔΥΡΟΥ επίσκεψη (έξοδα ατομικά). Συνεχίζουμε την παραλιακή διαδρομή μας. Θα κάνουμε μια ενδιάμεση στάση στην όμορφη ΚΑΡΔΑΜΥΛΗ για να καταλήξουμε στην ΚΑΛΑΜΑΤΑ παραμονή, γεύμα. Επιστροφή στην ΑΘΗΝΑ με ενδιάμεση στάση καθ’οδόν.
Τιμή συμμετοχής: 100 ευρώ
Περιλαμβάνονται: Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν, 2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο SPARTA INN, 2 πρωινά μπουφέ, το Αναστάσιμο Δείπνο, αρχηγός / συνοδός