ΔΙΗΜΕΡΗ ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΕΚΔΡΟΜΗ
ΣΠΑΡΤΗ – ΑΡΕΟΠΟΛΗ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ
28/4/2019 - 29/4/2019

ΚΥΡΙΑΚΗ του ΠΑΣΧΑ 28/4/2019:  ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ !!!!    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Αναχώρηση 09:00 για την ΑΛΕΑ στάση και συνεχίζουμε για την ΤΡΙΠΟΛΗ. Περίπατος γνωριμίας με το ιστορικό κέντρο. Θα σταθούμε στις πρόσφατα αναπλασμένες κεντρικές πλατείες του ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ με τον επιβλητικό ναό και στην πλατεία Αρέως, που σήμερα συγκεντρώνεται όλη η πόλη για να απολαύσει το θέαμα από τα εκατοντάδες αρνιά που σουβλίζονται στις ψησταριές του Δήμου, να δοκιμάσει τα μεζεδάκια και το κρασί και να διασκεδάσει με τους μωραΐτικους χορούς. Το απογευματάκι συνεχίζουμε για την ΣΠΑΡΤΗ, άφιξη στο ξενοδοχείο. Δείπνο σε ταβέρνα, διανυκτέρευση.
ΔΕΥΤΕΡΑ του ΠΑΣΧΑ 29/4/2019: Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για την ΑΡΕΟΠΟΛΗ (την αετοφωλιά των Μαυρομιχαλέων), όπου θα περιηγηθούμε στο διατηρητέο ιστορικό κέντρο, στο Ναό των Ταξιαρχών, στην πλατεία 17ης Μαρτίου στάση. Συνεχίζουμε την παραλιακή διαδρομή μας, αφού περάσουμε το ΛΙΜΕΝΙ, την ΣΤΟΥΠΑ, την γραφική ΚΑΡΔΑΜΥΛΗ καταλήγουμε στην χιλιοτραγουδισμένη ΚΑΛΑΜΑΤΑ, παραμονή, γεύμα. Το βραδάκι επιστρέφουμε στην ΑΘΗΝΑ, αφού κάνουμε στάση για προσκύνημα στην ΥΠΑΠΑΝΤΗ και καθοδόν για καφέ.
Τιμή συμμετοχής: 70 ευρώ  
Περιλαμβάνονται: Μετάβαση και επιστροφή με το πούλμαν, διανυκτέρευση σε δίκλινα δωμάτια στο ξενοδοχείο SPARTA INN, πρωινό και ένα δείπνο.