15-17/6/2019                          ΟΛΥΜΠΙΑ – ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΖΑΚΥΝΘΟΣ                    3 ΗΜΕΡΕΣ
15/6/2019 ΣΑΒΒΑΤΟ: Αναχώρηση 07:30 για ΣΥΡΑΓΓΑ ΑΡΤΕΜΗΣΙΟΥ στάση. Κατόπιν για την Αρχόντισσα του Μεσσηνιακού κόλπου την ΚΑΛΑΜΑΤΑ όπου θα επισκεφθούμε την εκκλησία της Υπαπαντής και το Μοναστήρι των Καλογραιών. Εν συνεχεία για την παραλία της πόλεως παραμονή, μπάνιο, γεύμα. Συνεχίζουμε για ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ – ΖΑΧΑΡΩ και φτάνουμε στην ΟΛΥΜΠΙΑ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
16/6/2019 ΚΥΡΙΑΚΗ: Μετά το πρωινό αναχώρηση για το λιμάνι της ΚΥΛΛΗΝΗΣ από όπου θα επιβιβαστούμε στο πλοίο για την όμορφη ΖΑΚΥΝΘΟ. Άφιξη στο γραφικό νησί και ξεκινάμε για το πανέμορφο προάστιο ΜΠΟΧΑΛΗ με την πανοραμική θέα ολόκληρης της πόλης της ΖΑΚΥΝΘΟΥ, όπου θα επισκεφθούμε την εκκλησία της Χρυσοπηγής και το ερειπωμένο Βενετσιάνικο κάστρο. Επίσκεψη στο λόφο του ΣΤΡΑΝΗ εκεί όπου ο Διονύσιος Σολωμός εμπνεύστηκε τον Ύμνο της Ελευθερίας. Εν συνεχεία για την ΛΙΜΝΗ ΚΕΡΙΟΥ παραμονή, μπάνιο, γεύμα (όσοι θέλουν μπορούν προαιρετικά να κάνουν βόλτα με τα καραβάκια στις Σπηλιές Κεριού και στο Μαραθωνήσι για να δούνε την CARETTA – CARETTA). Επιστροφή στην πόλη της ΖΑΚΥΝΘΟΥ, όπου θα επισκεφθούμε την εκκλησία του ΑΓ. ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ και την πλατεία ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΣΟΛΩΜΟΥ με τα μαγαζάκια. Το βραδάκι επιβιβαζόμαστε στο φέρρυ και επιστρέφουμε στην ΚΥΛΛΗΝΗ. Κατόπιν αναχωρούμε για την ΟΛΥΜΠΙΑ, άφιξη στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.
17/6/2019 ΔΕΥΤΕΡΑ: Μετά το πρωινό θα επισκεφτούμε το Μουσείο και τον Αρχαιολογικό χώρο της ΟΛΥΜΠΙΑΣ (έξοδα ατομικά). Εν συνεχεία για ΠΥΡΓΟ και φτάνουμε στην παραλία ΚΑΤΑΚΩΛΟΥ παραμονή, μπάνιο, γεύμα. Συνεχίζουμε για ΑΘΗΝΑ με ενδιάμεση στάση καθοδόν.
Τιμή συμμετοχής: 140 ευρώ
Περιλαμβάνει: Μετάβαση και επιστροφή με το πούλμαν, διαμονή σε δίκλινα δωμάτια με πρωινό, τα εισιτήρια του φέρρυ ΚΥΛΛΗΝΗ – ΖΑΚΥΝΘΟΣ - ΚΥΛΛΗΝΗ