28-30/6/2019                                                           «ΠΑΥΛΕΙΑ»                                                             3 ΗΜΕΡΕΣ
ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ-ΒΕΡΟΙΑ-ΝΑΟΥΣΑ-ΕΔΕΣΣΑ-ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ-ΒΕΡΓΙΝΑ
28/6/2019 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Αναχώρηση 07:30 για ΛΑΜΙΑ, στην Εθνική Οδό στάση, ΤΕΜΠΗ, παραλία ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ γεύμα, μπάνιο και συνεχίζουμε για ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ, επίσκεψη και από εκεί για τη ΝΑΟΥΣΑ στην περιοχή του ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ που βρίσκεται σε ένα δάσος από πλατάνια και τρεχούμενα νερά. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
29/6/2019 ΣΑΒΒΑΤΟ: Μετά το πρωινό αναχώρηση για την ΕΔΕΣΣΑ, την όμορφη πόλη της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ που είναι χτισμένη στους πρόποδες του ΒΕΡΜΙΟΥ. Επίσκεψη στους καταρράκτες και συνεχίζουμε για τα ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ επίσκεψη (μπάνιο προαιρετικά). Κατόπιν γεύμα στην περιοχή του ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ. Επιστροφή το απόγευμα στη ΒΕΡΟΙΑ όπου θα παρακολουθήσουμε τα «ΠΑΥΛΕΙΑ» τις εκδηλώσεις για τον ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΠΑΥΛΟ και τον πανηγυρικό Εσπερινό που γίνεται σε ανοιχτό χώρο στο «ΒΗΜΑ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ» με πάνδημο λιτανευτική πομπή χοροστατούντος του ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΟΥ και πολλών Μητροπολιτών. Αργά το βράδυ επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.
30/6/2019 ΚΥΡΙΑΚΗ: Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για την ΒΕΡΓΙΝΑ επίσκεψη στο ΜΟΥΣΕΙΟ και τον Αρχαιολογικό χώρο και συνεχίζουμε για την παραλία του ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ, μπάνιο, γεύμα. Επιστρέφουμε το βράδυ στην ΑΘΗΝΑ με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ.
Τιμή συμμετοχής: 120 ευρώ
Περιλαμβάνει: μετάβαση και επιστροφή με το πούλμαν, διανυκτέρευση σε δίκλινα δωμάτια και 2 πρωινά.