26-28/10/2019                                            ΠΡΟΣΦΟΡΑ - ΟΛΥΜΠΟΣ !!!!                                          3 ΗΜΕΡΕΣ
ΑΜΠΕΛΑΚΙΑ - ΠΑΛ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝΑΣ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΑΓ. ΠΑΪΣΙΟΣ – ΔΙΟΝ – ΒΟΛΟΣ - ΠΗΛΙΟ
26/10/2019 ΣΑΒΒΑΤΟ: Αναχώρηση στις 07:30 για ΛΑΜΙΑ με ενδιάμεσες στάσεις καθ’οδόν. Συνεχίζουμε για ΤΕΜΠΗ και αρχίζουμε να ανεβαίνουμε για το ορεινό χωριό ΑΜΠΕΛΑΚΙΑ, σκαρφαλωμένο στον ΚΙΣΣΑΒΟ. Παραμονή, γεύμα, επίσκεψη στο αρχοντικό του ΣΒΑΡΤΣ και το Λαογραφικό Μουσείο. Συνεχίζουμε για τον παραδοσιακό οικισμό του ΠΑΛΑΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝΑ επίσκεψη, στάση για καφέ και για να περπατήσουμε στα πλακόστρωτα δρομάκια. Το απογευματάκι άφιξη στο ξενοδοχείο μας στον ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ, διανυκτέρευση.
27/10/2019 ΚΥΡΙΑΚΗ: Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για να επισκεφθούμε τον Αρχαιολογικό χώρο και το Μουσείο στο ΔΙΟΝ και συνεχίζουμε για την ΣΟΥΡΩΤΗ όπου βρίσκεται η ΜΟΝΗ του ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ του ΘΕΟΛΟΓΟΥ. Στο μοναστήρι υπάρχουν τα λείψανα του ΑΓΙΟΥ ΑΡΣΕΝΙΟΥ του ΚΑΠΠΑΔΟΚΗ και ο τάφος του Γέροντα ΠΑΪΣΙΟΥ επίσκεψη και κατόπιν άφιξη στην όμορφη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ η οποία γιορτάζει τα «ΔΗΜΗΤΡΙΑ», περιήγηση στην πόλη (ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ) και προαιρετική επίσκεψη στα Μουσεία. Ελεύθεροι στην αγορά της πόλης μέχρι το απόγευμα όπου θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.
28/10/2019 ΔΕΥΤΕΡΑ: Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για τα ΤΕΜΠΗ, στάση στην κρεμαστή γέφυρα και την ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και συνεχίζουμε για το ΠΗΛΙΟ και για την μοναδική ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ (το μπαλκόνι του ΠΗΛΙΟΥ) στάση για καφέ, κατόπιν στο ΒΟΛΟ με τα τσιπουράδικα που θα έχουμε το φαγητό μας. Το απογευματάκι αναχώρηση για την ΑΘΗΝΑ με ενδιάμεσες στάσεις καθοδόν.
Τιμή συμμετοχής: 115 ευρώ
Περιλαμβάνονται: Μετάβαση και επιστροφή με το πούλμαν, 2 διανυκτερεύσεις σε δίκλινα / τρίκλινα δωμάτια, 2 πρωινά.