23-26/12/2019                           ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΘΡΑΚΗ                             4 ΗΜΕΡΕΣ
ΚΑΙ ΡΕΒΕΓΙΟΝ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΒΑΛΑ
ΚΑΒΑΛΑ – ΞΑΝΘΗ – ΚΟΜΟΤΗΝΗ – ΒΙΣΤΩΝΙΔΑ – ΠΟΡΤΟ ΛΑΓΟΣ
ΜΟΝΗ ΕΙΚΟΣΙΦΟΙΝΙΣΣΑΣ – ΣΠΗΛΑΙΟ ΑΛΙΣΤΡΑΤΗΣ – ΔΡΑΜΑ – ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ

23/12/2019 ΔΕΥΤΕΡΑ: Αναχώρηση στις 06:45 για ΛΑΜΙΑ, στάση καθοδόν και μέσω της κοιλάδας των ΤΕΜΠΩΝ, φθάνουμε στον ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ, στάση, προαιρετικό γεύμα. Εν συνεχεία μέσω ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, φθάνουμε στην περιοχή του ΣΤΡΥΜΩΝΑ για τον απογευματινό μας καφέ. Συνεχίζουμε από την Εγνατία Οδό για την όμορφη ΚΑΒΑΛΑ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.
24/12/2019 ΤΡΙΤΗ: Μετά το πρωινό αναχώρηση για την ιστορική (450 μ.Χ.) Μονή της Παναγίας ΕΙΚΟΣΙΦΟΙΝΙΣΣΑΣ  με την περίφημη θαυματουργή εικόνα της. Στη συνέχεια για ΣΠΗΛΑΙΟ ΑΛΙΣΤΡΑΤΗΣ, επίσκεψη σε ένα από τα σημαντικότερα και ωραιότερα Σπήλαια της χώρας μας με σταλακτίτες και σταλαγμίτες ύψους μέχρι και 14 μ., που αποτελεί ένα σπάνιο γεωλογικό φαινόμενο της Ευρώπης. Κατόπιν για ΔΡΑΜΑ για επίσκεψη στην ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ, το χωριό του Άι Βασίλη που έχει στηθεί στο κέντρο της πόλης και ελεύθερος χρόνος να απολαύσουμε το Xχριστουγεννιάτικο πνεύμα και να γευματίσουμε. Κατόπιν επιστροφή στην ΚΑΒΑΛΑ. Το βράδυ θα έχουμε το Εορταστικό Δείπνο (Ρεβεγιόν). Διανυκτέρευση.
25/12/2019 ΤΕΤΑΡΤΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Προαιρετικός εκκλησιασμός και μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για την πόλη της ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ όπου θα παραμείνουμε για καφέ και να δούμε την γραφική πόλη. Από εκεί συνεχίζουμε για την αρχόντισσα ΞΑΝΘΗ. Θα περπατήσουμε στην παλιά πόλη και θα παραμείνουμε για το μεσημεριανό μας γεύμα. Συνεχίζουμε για το μαγευτικό Αγιορείτικο μετόχι του ΠΟΡΤΟ ΛΑΓΟΣ με το Μεταβυζαντινό Ναό του ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ που βρίσκεται μέσα στη λίμνη ΒΙΣΤΩΝΙΔΑ, επίσκεψη. Επιστροφή το βραδάκι στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο. Διανυκτέρευση.
26/12/2019 ΠΕΜΠΤΗ: Μετά το πρωινό μας θα επισκεφθούμε το μοναδικό ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΑΠΝΟΥ της ΚΑΒΑΛΑΣ, ένα ιδιαίτερο θεματικό Μουσείο και το μοναδικό στο είδος του στην Ευρώπη, καθώς η πόλη της ΚΑΒΑΛΑΣ έχει χαρακτηριστεί ως η « ΜΕΚΚΑ του ΚΑΠΝΟΥ». Κατόπιν θα αναχωρήσουμε για την επιστροφή μας για ΑΘΗΝΑ. Άφιξη το βράδυ με ενδιάμεσες στάσεις για φαγητό και καφέ.
Τιμή συμμετοχής: 210 ευρώ
Περιλαμβάνει: 3 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο EGNATIA ή GALAXY, 3 πρωινά, το Ρεβεγιόν 24/12 γλέντι με μουσική, 1 δείπνο,  μεταφορές – εκδρομές – περιηγήσεις που αναφέρονται.