24-26/12/2019                      ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗ ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΑΣΤΕΡΟΥΠΟΛΗ                         3 ΗΜΕΡΕΣ
ΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ & ΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ
ΛΕΥΚΑΔΑ – ΠΡΕΒΕΖΑ – ΙΩΑΝΝΙΝΑ – ΑΡΤΑ
24/12/2019 ΤΡΙΤΗ: Αναχώρηση στις 07:30, στον ΙΣΘΜΟ στάση και πέρασμα από τη μεγαλύτερη καλωδιακή γέφυρα του κόσμου, του ΡΙΟΥ – ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ «Χαρίλαος Τρικούπης». Περνώντας από ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ και από τη γραφική ΒΟΝΙΤΣΑ καταλήγουμε στη γιορτινή ΛΕΥΚΑΔΑ, στάση για γεύμα, παραμονή, επίσκεψη στα γραφικά δρομάκια. Κατόπιν συνεχίζουμε για τη νησιωτική ΠΡΕΒΕΖΑ. Άφιξη και τακτοποίηση στο γιορτινά στολισμένο «Margarona Royal» στην ΠΡΕΒΕΖΑ. Το βράδυ Εορταστικό Δείπνο με μουσική και χορό. Διανυκτέρευση. 
25/12/2019 ΤΕΤΑΡΤΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για τη γιορτινή ΑΣΤΕΡΟΥΠΟΛΗ των ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ. Πρώτη επίσκεψη στο μουσείο κέρινων ομοιωμάτων του φημισμένου Ηπειρώτη γλύπτη Παύλου Βρέλλη. Συνεχίζουμε για μια επίσκεψη στο ΝΗΣΑΚΙ της ΠΑΜΒΩΤΙΔΑΣ, το οποίο αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο της ιστορίας της πόλης, αφού έχει συνδεθεί με την ιστορία και το θάνατο του Αλή Πασά. Κατόπιν επίσκεψη στην όμορφη ΑΣΤΕΡΟΥΠΟΛΗ, παγοδρόμιο, ανοιχτή μουσική σκηνή, εστιατόριο, Λούνα Παρκ, Carousel, το νεραϊδόσπιτο με την άμαξα, καφετέριες και πολλά άλλα μας περιμένουν να τα εξερευνήσουμε. Αργά το απόγευμα πίσω στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.
26/12/2019 ΠΕΜΠΤΗ: Μετά το πρωινό μας επίσκεψη στη νησιωτική ΠΡΕΒΕΖΑ και συνεχίζουμε για ΑΡΤΑ. Θα επισκεφθούμε το ξακουστό γεφύρι της πάνω από τον ποταμό ΑΡΑΧΘΟ, την ΠΑΝΑΓΙΑ ΠΑΡΗΓΟΡΗΤΙΣΣΑ του 13ου αιώνα, η οποία βρίσκεται μέσα στην πόλη. Κατόπιν αναχωρούμε για το όμορφο παραλιακό ΜΕΝΙΔΙ, όπου θα έχουμε το γεύμα μας. Το βραδάκι επιστροφή στην ΑΘΗΝΑ με ενδιάμεσες στάσεις καθοδόν.
Τιμή συμμετοχής: 135 ευρώ 
Περιλαμβάνει: Μετάβαση και επιστροφή με το πούλμαν, διαμονή σε δίκλινα δωμάτια με πρωινό στο ξενοδοχείο «MARGARONA ROYAL», το Εορταστικό Ρεβεγιόν στις 24/12 & 1 δείπνο.