23-26/12/2019                       ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗ ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ                          4 ΗΜΕΡΕΣ
ΕΔΕΣΣΑ-ΚΑΪΜΑΚΤΣΑΛΑΝ-ΑΜΦΙΠΟΛΗ-ΣΕΡΡΕΣ-ΒΕΡΟΙΑ
23/12/2019 ΔΕΥΤΕΡΑ: Αναχώρηση στις 07:30 για ΛΑΜΙΑ (Ε.Ο.) στάση, ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ ΕΟ στάση και εν συνεχεία για τη «νύμφη του Θερμαϊκού», άφιξη και σύντομη περιήγηση στη πόλη με επίσκεψη στον Αγ. Δημήτριο και τον Λευκό Πύργο. Κατόπιν τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση
24/12/2019 ΤΡΙΤΗ: Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε μέσω Εγνατίας Οδού για να επισκεφθούμε το Αρχαιολογικό Μουσείο της ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ (Καστά) μέχρι το σημείο όπου θα μας αφήσουν οι αρχές να πλησιάσουμε. Αργότερα διερχόμαστε από το παραδοσιακό χωριό ΠΡΩΤΗ, όπου χρόνος για καφέ. Ακολουθεί επίσκεψη στην όμορφη πόλη των ΣΕΡΡΩΝ στο προάστιο του ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ στάση. Επιστροφή στη ΘΕΣ/ΝΙΚΗ και ξεκούραση. Το βράδυ πλούσιο Χριστουγεννιάτικο Ρεβεγιόν. Διανυκτέρευση.
25/12/2019 ΤΕΤΑΡΤΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Προαιρετικός εκκλησιασμός. Μετά το πλούσιο πρόγευμα αναχώρηση για περιήγηση στο Νομό Πέλλας περνώντας από τα ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ, την ΣΚΥΔΡΑ και την ΕΔΕΣΣΑ, καταλήγουμε στον παραδοσιακό οικισμό ΠΑΛΑΙΟΣ ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ στους πρόποδες του ΚΑΪΜΑΚΤΣΑΛΑΝ που χτίστηκε στα τέλη του 15ου αιώνα και αναπαλαιώθηκε κατά τη δεκαετία του 1990, παραμονή, γεύμα. Επιστροφή στη ΘΕΣ/ΝΙΚΗ το απόγευμα με ενδιάμεση στάση για καφέ. Δείπνο, διανυκτέρευση.
26/12/2019 ΠΕΜΠΤΗ: Μετά το πρωινό αναχωρούμε από την όμορφη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  προορισμό τη  ΒΕΡΟΙΑ. Θα κάνουμε στάση στην κεντρική πλατεία (στην Ελιά) και θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για μια βόλτα ή ένα ωραίο καφεδάκι στο τουριστικό. Το βραδάκι επιστρέφουμε στην ΑΘΗΝΑ με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό.
Τιμή συμμετοχής: 210 ευρώ
Περιλαμβάνονται: Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν, 3 διανυκτερεύσεις με πρωινό & 2 δείπνα ένα εκ των οποίων το μεγάλο εορταστικό ρεβεγιόν 24/12 στο ξενοδοχείο TOBACCO ή IMPERIAL