24-26/12/2019                 ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑ             3 ΗΜΕΡΕΣ
24/12/2019 ΤΡΙΤΗ: Αναχώρηση στις 08:00 για τον ΙΣΘΜΟ συνεχίζοντας για ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ. Άφιξη στον αρχαιολογικό χώρο της ΟΛΥΜΠΙΑΣ και ξενάγηση από επίσημο ξεναγό σε έναν από τους πιο διάσημους χώρους της Αρχαίας Ελλάδας. Θα θαυμάσουμε τα επιβλητικά ερείπια του ιερού που χρησίμευε ως πλαίσιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες και καθιερώθηκαν επίσημα το 776 π.Χ. Στην συνέχεια θα επισκεφθούμε το νέο Αρχαιολογικό Μουσείο της Ολυμπίας που φιλοξενεί τους θησαυρούς που έφεραν στο φως οι ανασκαφές του 18ου αιώνα. Μεσημεριανό φαγητό στην ΟΛΥΜΠΙΑ (προαιρετικό). Στη συνέχεια αναχώρηση για την πρωτεύουσα της Μεσσηνίας, την ΚΑΛΑΜΑΤΑ. Άφιξη στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση στα δωμάτια. Εορταστικό Δείπνο, διανυκτέρευση.
25/12/2019 ΤΕΤΑΡΤΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Το πρωί όσοι επιθυμούν μπορούν να πάνε στην Εκκλησία της Υπαπαντής. Πρωινό και αναχώρηση για την ΚΑΡΔΑΜΥΛΗ, παραμονή για να επισκεφθούμε το συγκρότημα των Πύργων και να συνεχίσουμε για την ΑΡΕΟΠΟΛΗ, μια όμορφη κωμόπολη με πλακόστρωτα δρομάκια. Φτάνουμε στο ΔΥΡΟ, προαιρετική επίσκεψη στα ΣΠΗΛΑΙΑ ΔΥΡΟΥ με τους υπέροχους σταλακτίτες και σταλαγμίτες. Παραμονή για το μεσημεριανό μας γεύμα. Το απόγευμα επιστροφή στην ΚΑΛΑΜΑΤΑ από το ΛΙΜΕΝΙ, ΣΤΟΥΠΑ, ΚΑΡΔΑΜΥΛΗ και στη συνέχεια θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο. Διανυκτέρευση.
26/12/2019 ΠΕΜΠΤΗ: Μετά το πρωινό αναχώρηση για να επισκεφθούμε το Μοναστήρι των Καλογραιών και το Πολεμικό Μουσείο. Φεύγουμε από την όμορφη ΚΑΛΑΜΑΤΑ. Συνεχίζουμε για την ΒΥΤΙΝΑ, πασίγνωστος ορεινός τόπος διακοπών, εδώ και πολλά χρόνια κρατά τα πρωτεία στην τουριστική κίνηση της Αρκαδίας και είναι πάντα το πετράδι του Μαινάλου. Παραμονή για φαγητό και αναχώρηση για τον απογευματινό μας καφέ στην όμορφη πλατεία. Επιστροφή στην ΑΘΗΝΑ με ενδιάμεσες στάσεις.
Τιμή συμμετοχής: 145 ευρώ
Περιλαμβάνει: Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν, 2 διανυκτερεύσεις με πρωινό στο ξενοδοχείο GALAXY,  το Εορταστικό Ρεβεγιόν με μουσική στις 24/12 και 1 δείπνο.