31/12/2019-2/1/2020                ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΗΜΑΘΙΑ & ΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ                        3 ΗΜΕΡΕΣ
                       ΟΛΥΜΠΟΣ – ΕΔΕΣΣΑ - ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ - ΒΟΛΟΣ
31/12/2019 ΤΡΙΤΗ: Αναχώρηση στις 07:00 για ΛΑΜΙΑ στάση στην Εθνική Οδό για καφέ, συνεχίζουμε για ΤΕΜΠΗ παραμονή, γεύμα καθοδόν επί της Εθνικής Οδού, κατόπιν στον Αρχαιολογικό Χώρο της ΒΕΡΓΙΝΑΣ (έξοδα ατομικά) έναν από τους σημαντικούς χώρους της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ με το ανακαινισμένο Μουσείο, στάση. Το απογευματάκι άφιξη στο πολυτελές ξενοδοχείο στον ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ, δείπνο με ζωντανή μουσική και ορχήστρα. Διανυκτέρευση.
1/1/2020 ΤΕΤΑΡΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!! Προαιρετικός εκκλησιασμός.  Μετά το πρωινό μας αναχώρηση για ΒΕΡΟΙΑ και στη συνεχεία για την όμορφη ΕΔΕΣΣΑ, για να θαυμάσουμε τους καταρράχτες της σε μια κατάφυτη περιοχή, στάση. Κατόπιν για ΑΡΙΔΑΙΑ και φθάνουμε στα ξακουστά ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ, επίσκεψη. Εν συνεχεία για φαγητό στην περιοχή του ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.
2/1/2020 ΠΕΜΠΤΗ: Μετά το πλούσιο πρωινό μας αναχώρηση για ΤΡΙΚΑΛΑ όπου θα επισκεφθούμε τον «ΜΥΛΟ των ΞΩΤΙΚΩΝ». Το παραμυθένιο καταπληκτικό Χριστουγεννιάτικο χωριό του ¶η-Βασίλη, θα μας περιμένει με πολλές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους. Η πόλη γιορτάζει και μας προσκαλεί να χαρούμε το Καρουζέλ, το παγοδρόμιο, την παγοτσουλήθρα, τις νερόμπαλες, το σπίτι του ¶η-Βασίλη, το εργοστάσιο σοκολάτας, το κάστρο Playmobil, το ταχυδρομείο των ξωτικών, το εργαστήρι κατασκευών, το ζαχαρένιο εργαστήρι, την παιχνιδοέκθεση, κ.α. Φέτος τα ΤΡΙΚΑΛΑ «μεταμορφώνονται» σε πόλη φιλοξενίας, της χαράς και των προσφορών, με δεκάδες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, παιχνίδια και εκπλήξεις, όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο να περιπλανηθούμε στα διάφορα αξιοθέατα της πόλης και να απολαύσουμε τα παραδοσιακά ουζομεζεδάκια της πόλης. Αργότερα παίρνουμε τον δρόμο της επιστροφής με ενδιάμεση στάση καθοδόν.
Τιμή συμμετοχής: 125 ευρώ   
Περιλαμβάνονται: Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν, 2 διανυκτερεύσεις σε δίκλινα – τρίκλινα δωμάτια στο ξενοδοχείο, 2 πρωινά, Ρεβεγιόν με ζωντανή μουσική στις 31/12 & 1 δείπνο.