31/12/2019 – 2/1/2020                                 ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ                                    3 ΗΜΕΡΕΣ
ΣΠΑΡΤΗ – ΜΥΣΤΡΑΣ – ΜΟΝΗ  ΤΕΣΣΑΡΑΚΟΝΤΑ   
ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ – ΑΡΕΟΠΟΛΗ - ΣΠΗΛΑΙΑ ΔΥΡΟΥ - ΓΥΘΕΙΟ
31/12/2019 ΤΡΙΤΗ: Αναχώρηση στις 07:30 για ΑΡΤΕΜΗΣΙΟ στάση, ΑΛΕΠΟΧΩΡΙ και από εκεί για την ιστορική (1305) Μονή Τεσσαράκοντων μαρτύρων η οποία είναι κτισμένη σε μία περιοχή με σπάνιο φυσικό κάλος στα πρότυπα μοναστικής πολιτείας. Κατόπιν θα επισκεφτούμε την επιβλητική καστροπολιτεία του Μυστρά, σύμβολο της βυζαντινής αυτοκρατορίας και έδρα του περίφημου Δεσποτάτου της Ηπείρου. Από εκεί για την όμορφη τοποθεσία του ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗ για γεύμα και στη συνέχεια για ΣΠΑΡΤΗ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το βράδυ εορταστικό ρεβεγιόν συνοδεία μουσικής. Διανυκτέρευση.
1/1/2020 ΤΕΤΑΡΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!! Μετά το πρωινό αναχώρηση για τον ιστορικό βράχο-φρούριο της Πελοποννήσου, την επιβλητική ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ. Επίσκεψη στην μεσαιωνική καστροπολιτεία με τα σπουδαία βυζαντινά μνημεία και την μοναδική θέα και στη συνέχεια παραμονή στη παραλία της για γεύμα. Κατόπιν επιστροφή στη ΣΠΑΡΤΗ. Δείπνο, διανυκτέρευση.
2/1/2020 ΠΕΜΠΤΗ: Μετά το πρόγευμα αναχώρηση για τον γύρο της ΜΕΣΑ ΜΑΝΗΣ. Διασχίζοντας την αποσκιερή ΜΑΝΗ θα επισκεφθούμε τον γραφικό ΓΕΡΟΛΙΜΕΝΑ στάση. Κατόπιν στην ΑΡΕΟΠΟΛΗ θα επισκεφθούμε την εκκλησία των ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ και το αρχοντικό των ΜΑΥΡΟΜΙΧΑΛΕΩΝ και θα σταθούμε για το γεύμα μας. Συνεχίζουμε για την ΑΘΗΝΑ με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ.
Τιμή συμμετοχής: 130 ευρώ
Περιλαμβάνει: Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν, 2 διανυκτερεύσεις με πρωινό, 2 δείπνα ένα εκ των οποίων το πλούσιο εορταστικό ρεβεγιόν με μουσική 31/12.