28/2-2/3/2020                                      ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ – ΚΑΒΑΛΑ                                     4 ΗΜΕΡΕΣ
ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΣΟΧΟΥ – ΜΟΝΗ ΕΙΚΟΣΙΦΟΙΝΙΣΣΑΣ – ΣΠΗΛΑΙΟ ΑΛΙΣΤΡΑΤΗΣ

Οι κουδουνοφόροι τράγοι και οι αράπηδες που από παλιά έως σήμερα τις Απόκριες γεμίζουν του δρόμους και ξεσηκώνουν τους πάντες, προκαλούν την φύση και την κοινωνία. Ομάδες μεταμφιεσμένων με μαύρες γιδοπροβιές με κουδούνια ζωσμένοι παρουσιάζονται από παντού, χοροπηδούν και τραγουδούν.

28/2/2020 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Αναχώρηση στις 07:00 για ΛΑΜΙΑ EO στάση, παραλία ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ γεύμα κατόπιν ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ,ΣΕΡΡΕΣ (ΕΟ) στάση και στη συνέχεια για ΔΡΑΜΑ. Άφιξη και πρώτη γνωριμία με τη πόλη στο κέντρο της οποίας δεσπόζει το καταπράσινο πάρκο των πηγών της Αγίας Βαρβάρας. Στη συνέχεια τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
29/2/2020 ΣΑΒΒΑΤΟ: Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΣΠΗΛΑΙΟ ΑΛΙΣΤΡΑΤΗΣ, επίσκεψη σε ένα από τα σημαντικότερα και ωραιότερα Σπήλαια της χώρας μας με σταλακτίτες και σταλαγμίτες ύψους μέχρι και 15 μ.  που αποτελεί ένα σπάνιο γεωλογικό φαινόμενο της Ευρώπης. Στη συνέχεια για την ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΕΙΚΟΣΙΦΟΙΝΙΣΣΑΣ  γνωστή για την θαυματουργή εικόνα της που συγκεντρώνει πλήθος προσκυνητών και από εκεί για ΦΙΛΛΙΠΟΥΣ επίσκεψη στο Βαπτιστήριο της Αγίας Λυδίας εκεί όπου ο Απ. Παύλος βάπτισε την πρώτη Ευρωπαία χριστιανή. Κατόπιν για την όμορφη πόλη της ΚΑΒΑΛΑΣ η οποία εντυπωσιάζει με το αμφιθεατρικό της χτίσιμο και το αρχαίο υδραγωγείο της. Παραμονή στη παραλία της πόλης για γεύμα και το απόγευμα επιστροφή στη ΔΡΑΜΑ. Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση σε ταβέρνα (15 ευρώ το άτομο).
1/3/2020 ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΠΟΚΡΙΑΣ: Μετά το πρωινό αναχωρούμε για επίσκεψη στο εκκλησιαστικό Μουσείο της πόλης, όπου εκτίθενται εκκλησιαστικοί θησαυροί ανεκτίμητης πνευματικής και καλλιτεχνικής αξίας. Στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε στην περιοχή ΣΟΧΟΥ στο ΛΑΓΚΑΔΑ, όχι πολύ μακριά από την πόλη. Οι κουδουνοφόροι τράγοι και οι αράπηδες που από παλιά έως σήμερα τις Απόκριες γεμίζουν του δρόμους και ξεσηκώνουν τους πάντες, προκαλούν την φύση και την κοινωνία. Ομάδες μεταμφιεσμένων με μαύρες γιδοπροβιές με κουδούνια ζωσμένοι παρουσιάζονται από παντού, χοροπηδούν και τραγουδούν. Το απόγευμα επιστροφή στις ΣΕΡΡΕΣ στάση για καφέ και συνεχίζουμε για το ξενοδοχείο μας στη ΔΡΑΜΑ, διανυκτέρευση.  
2/3/2020 ΚΑΘΑΡΗ ΔΕΥΤΕΡΑ: Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για την ΘΕΣ/ΚΗ στάση, επίσκεψη στον ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟ και στο ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ. Συνεχίζουμε για τον ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ όπου θα έχουμε το σαρακοστιανό μας γεύμα. Άφιξη το βράδυ στην ΑΘΗΝΑ με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ.
Τιμή συμμετοχής: 170 ευρώ
Περιλαμβάνει: Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελή πούλμαν, διαμονή σε δίκλινα δωμάτια με πρωινό στο ξενοδοχείο ΜΑΡΙΑΝΑ