29/2–2/3/2020                                              ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΚΟΖΑΝΗΣ                                                  3 ΗΜΕΡΕΣ
       ΠΑΛ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝΑΣ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΚΟΖΑΝΗ - ΤΥΡΝΑΒΟΣ

Το καρναβάλι της ΚΟΖΑΝΗΣ είναι θεότρελλο!!! Σιούρδο! Η Κοζανιώτικη ντοπιολαλιά βρίσκεται στο αποκορύφωμά της και αυτό είναι το στοιχείο που την διαφοροποιεί από τις αποκριάτικες γιορτές στα άλλα μέρη της χώρας μας. Επίσης, οι «ΦΑΝΟΙ» της ΚΟΖΑΝΗΣ (οι φωτιές που ανάβουν σε όλη την πόλη και χορεύουν γύρω τραγουδώντας) είναι ονομαστοί σε όλη την Ελλάδα.

29/2/2020 ΣΑΒΒΑΤΟ: Αναχώρηση στις 08:00 από ΑΘΗΝΑ, περιοχή ΛΑΜΙΑΣ στάση, ακολούθως μέσω ΛΑΡΙΣΑΣ, φθάνουμε στον παραδοσιακό οικισμό του Παλαιού Παντελεήμονα, με τα πέτρινα σπιτάκια και τη μοναδική θέα, στον Όλυμπο και το Θερμαϊκό. Γεύμα προαιρετικά και συνεχίζουμε για την όμορφη Θεσσαλονίκη. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, χρόνος ελεύθερος, διανυκτέρευση.
1/3/2020 ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΠΟΚΡΙΑΣ: Πρωινό και μια πολύ ενδιαφέρουσα μέρα ξεκινά. Σύντομη περιήγηση στην πόλη της Θεσσαλονίκης, επίσκεψη - προσκύνημα στον πολιούχο της πόλης ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ και αναχώρηση για την πόλη της ΚΟΖΑΝΗΣ. Παρακολούθηση των εκδηλώσεων του Κοζανίτικου καρναβαλιού και της μεγάλης παρέλασης, γεύμα προαιρετικά. Επιστροφή το απόγευμα στην εορταστική αποκριάτικη ατμόσφαιρα του ξενοδοχείου μας, διανυκτέρευση.
2/3/2020 ΚΑΘΑΡΗ ΔΕΥΤΕΡΑ: Πλούσιο πρωινό με λαγάνα, Μακεδονικό χαλβά και πολλές άλλες λιχουδιές και αναχώρηση για ΤΥΡΝΑΒΟ, για να παρακολουθήσουμε το παραδοσιακό σατυρικό έθιμο ΜΠΟΥΡΑΝΙ. Παραμονή, επίσκεψη, γεύμα προαιρετικά και αναχώρηση για Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις στη διαδρομή.
Τιμή συμμετοχής: 130 ευρώ
Περιλαμβάνονται: Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν,  2 διανυκτερεύσεις σε δίκλινα δωμάτια με
πρωινό στο ξενοδοχείο Telioni ή Egnatia.