29/2-2/3/2020                                                           ΓΙΑΝΝΕΝΑ                                                              3 ΗΜΕΡΕΣ
ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΣΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ ΚΑΙ ΚΟΥΛΟΥΜΑ ΣΤΗ ΒΟΝΙΤΣΑ
ΠΡΕΒΕΖΑ-ΝΙΚΟΠΟΛΗ-ΑΧΕΡΟΝΤΑΣ-ΒΟΝΙΤΣΑ
29/2/2020 ΣΑΒΒΑΤΟ: Αναχώρηση στις 07:30 από ΑΘΗΝΑ για ΑΚΡΑΤΑ (ΕΟ) στάση και στη συνέχεια θα διασχίσουμε τη καλωδιωτή γέφυρα ΡΙΟΥ για να εισέλθουμε μετά από λίγο στην Ιόνια Οδό, ένας σύγχρονος αυτοκινητόδρομος ο οποίος φέρνει την Ήπειρο πιο κοντά στην υπόλοιπη Ελλάδα. Μετά από ένα άνετο ταξίδι προς το μεσημέρι θα φτάσουμε στο ΜΠΙΖΑΝΗ για να επισκεφτούμε το πολύ ενδιαφέρον Μουσείο Κέρινων ομοιωμάτων του Παύλου Βρέλλη. Κατόπιν για την πόλη των Ιωαννίνων και τη λίμνη ΠΑΜΒΩΤΙΔΑ για επίσκεψη στο γραφικό νησάκι γνωστό για την τραγική ιστορία και τον θάνατο του Αλή Πασά αλλά και για τις παραδοσιακές βυζαντινές μονές του. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα στα γραφικά στενά του νησιού με τα καταστήματα γιαννιώτικης λαϊκής τέχνης και τα γραφικά ταβερνάκια όπου θα έχουμε χρόνο για γεύμα. Κατόπιν τακτοποίηση στο υπερπολυτελές  ξενοδοχείο μας. Το απόγευμα ελεύθερος χρόνος στη πόλη. Διανυκτέρευση.
1/3/2020 ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΠΟΚΡΙΑΣ: Μπουφέ πρόγευμα. Η μέρα μας αρχίζει με επίσκεψη στην ρωμαϊκή ΝΙΚΟΠΟΛΗ με τη μακραίωνη ιστορία, που ιδρύθηκε από τον Οκταβιανό το 31 π.Χ. Συνεχίζουμε για το χωριό ΑΜΜΟΥΔΙΑ, όπου καιρού επιτρέποντος θα κάνουμε την περίφημη βαρκάδα (έξοδα ατομικά) στις εκβολές του Ομηρικού ποταμού ΑΧΕΡΟΝΤΑ. Ακολουθεί επίσκεψη σε έναν από τους πιο σημαντικούς αρχαιολογικούς χώρους της περιοχής, το Νεκρομαντείο. Από εκεί θα κατευθυνθούμε στις πηγές του ΑΧΕΡΟΝΤΑ για να απολαύσουμε το τοπίο. Χρόνος για γεύμα στην πανέμορφη εξοχή στη ΓΛΥΚΗ. Επιστροφή και ξεκούραση. Το βράδυ δείπνο και ελάτε να παρελάσουμε στη μεγάλη με άρματα παρέλαση του μεγαλύτερου Καρναβαλιού σε ΗΠΕΙΡΟ και ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ τόσο από πλευράς εκδηλώσεων όσο και συμμετοχών, που διοργανώνει στην ΠΡΕΒΕΖΑ το ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΟ ΚΟΜΙΤΑΤΟ.
2/3/2020 ΚΑΘΑΡΗ ΔΕΥΤΕΡΑ: Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για το Καναλάκι ΠΡΕΒΕΖΗΣ όπου θα επισκεφθούμε την Ιερά Μονή Πούντας, όπου βρίσκεται ο τάφος της Αγίας Παρασκευής (προσκύνημα). Συνεχίζουμε μέσω της υποθαλάσσιας σήραγγας και το ΑΚΤΙΟ για την παραλιακή ΒΟΝΙΤΣΑ, όπου θα γιορτάσουμε παραδοσιακά τα κούλουμα με παραδοσιακά σαρακοστιανά εδέσματα. Το μεσημεράκι αναχωρούμε για ΑΘΗΝΑ με ενδιάμεσες στάσεις στην Γέφυρα ΡΙΟΥ – ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ και τον ΙΣΘΜΟ.
Τιμή συμμετοχής: 135 ευρώ
Περιλαμβάνονται: Μεταφορές – περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν, 2 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο, πρωινό σε μπουφέ και 1 δείπνο.